miércoles, 2 de septiembre de 2009

LA FESTA MAJOR DE SABADELL A LA RÀDIO


Ràdio Sabadell 94.6 inicia divendres al vespre la seva programació especial de Festa Major

Ràdio Sabadell 94.6 inicia aquest divendres (19h) la seva programació especial amb motiu de la Festa Major de la ciutat. Fins el dilluns 7 de setembre a la nit, el 94.6 de l'fm emetrà un seguit de programes especials concebuts amb l'objectiu de fer arribar als oients l'ambient, els protagonistes i les notícies relacionades amb les més de 200 convocatòries incloses en el programa d'actes. Com ja és tradicional, les emissions es traslladaran al centre neuràlgic de la Festa, a un estudi mòbil instal·lat a la plaça Doctor Robert.

El 94.6 de l'fm mobilitzarà una trentena de professionals amb motiu d'aquesta programació especial, que inclou connexions en directe amb tots els escenaris de la Festa Major i la retransmissió dels principals actes, com el pregó a càrrec de l’actor sabadellenc Artur Trias, l'aixecada de castells i part la cantada de corals. Dilluns que ve, a més, les emissions festives es compaginaran (18.00h) amb la retransmissió del partit que el Centre d’Esports Sabadell disputarà contra la Unió Esportiva Lleida a la Nova Creu Alta.

Com és habitual, totes les notícies i les imatges relacionades amb la Festa Major es podran seguir també a través del portal de continguts de l’emissora, www.radiosabadell.fm i els principals moments de la programació es podran recuperar des de la pàgina dedicada a la ràdio a la carta, www.radiosabadell.fm/alacarta. Les pàgines que la Ràdio té a les xarxes socials Facebook i Twitter també serviran, aquests dies, per estar al cas de tot el que passa a la celebració,

Nova programació

La programació especial de Festa Major serà el pròleg de la nova temporada de RS94.6 que començarà el dimarts 8 de setembre i que inclou algunes novetats per reforçar l’habitual oferta d'entreteniment i informació de qualitat. A més del magazín A Bona Hora, que continuarà per tercer any sota la direcció d’Aura Costa, RS94.6 estrenarà un nou magazin de tarda, Tarda de Ràdio, conduït per Manolo Garrido; i un nou format de L’Anotador, ara convertit en un programa diari d’una hora de duració centrat en l’activitat esportiva de la ciutat i, en especial, del Centre d’Esports Sabadell i capitanejat per Sergi Garcés. Els migdies, d’altra banda, els protagonitzarà Ricard Ustrell amb el programa Això m’han dit, que continuarà en antena després de l’èxit aconseguit durant la programació d’estiu.

De cara a l’octubre tornaran a la programació alguns clàssics de la casa com els programes La Caixa de Pandora i De Bona Pell i el magazín dels caps de setmana, Comença la Festa. Òbviament, Ràdio Sabadell 94.6 seguirà al minut l’activitat del Centre d’Esports Sabadell tant a través de la redacció d’Esports com amb la retransmissió en directe de tots els partits que jugui l’equip, tal i com ja ha succeït aquest passat cap de setmana des d’Ontinyent.

Amb una mitjana de 15.000 oients, segons les darreres onades del Baròmetre de la Comunicació, Ràdio Sabadell 94.6 és la primera emissora municipal del Vallès Occidental, amb una audiència similar o, fins i tot, superior a la d’algunes de les grans freqüències generals. D’altra banda, el portal www.radiosabadell.fm supera les 15.000 visites diàries mentre que el consum de Ràdio on Line acumula una mitjana de 40 hores diàries d’emissions per aquesta via.