jueves, 30 de julio de 2009

MANOLO GARRIDO DIRIGIRÀ I PRESENTARÀ EL NOU MAGAZÍN DE TARDA DE RÀDIO SABADELL 94.6


Notícia publicada a Facebook per Ràdio Sabadell 94.6


El popular locutor radiofònic Manolo Garrido dirigirà i presentarà el magazín de les tardes de Ràdio Sabadell 94.6 de la propera temporada . Garrido, que es va fer molt popular a l’antiga Radio Sabadell EAJ-20 amb el seu programa 'Las radiantes mañanas' es posarà ara al capdavant de TARDA DE RÀDIO un nou espai pensat per abarcar un ampli espectre de l’audiència mitjançant una combinació d’entreteniment, participació, informació i música. L’espai debutarà en antena el 8 de setembre i s’emetrà de dilluns a divendres de les quatre de la tarda a les set del vespre.

Amb un to distès però rigorós, TARDA DE RÀDIO farà, cada dia, un repàs als temes de més interès social . La ciutadania i les seves experiències vitals estaran molt presents en aquest nou format que, periòdicament, es realitzarà fora dels estudis de Ràdio Sabadell 94.6. Per facilitar el contacte directe amb els oients, el programa demostrarà que la ràdio també pot ser espectacle amb emissions des de centres cívics, teatres o mercats, per exemple.

Manolo Garrido va ser una de les veus més populars de l’antiga emissora sabadellenca on a més de presentador va exercir com a cap de programes. Després d’un període lluny de les ones, fa dos anys va tornar en antena per presentar, al 94.6, el programa 'Las Radiantes'. Entre el setembre i el desembre de 2008 va presentar, a més, 'Memòries de la Ràdio', una sèrie destinada a resseguir la història de l’EAJ-20 que es va emetre des de l’exposició que l’Ajuntament de Sabadell va dedicar a aquella emissora al Museu d’Història de la ciutat.