miércoles, 18 de febrero de 2009

COMRàdio emet el reportatge "Antoni Farrés: L’home i la ciutat", una producció de Ràdio Sabadell 94.6

COMRàdio emetrà demà dijous, a dos quarts de nou del vespre, el programa "Antoni Farrés: L’home i la ciutat" , un reportatge produït per Ràdio Sabadell 94.6 amb motiu de la mort del polític que va ser alcalde de Sabadell durant vint anys. És un espai radiofònic de mitja hora de duració que repassa els vint anys que el desaparegut polític sabadellenc va encapçalar l’Ajuntament. Recull, entre molts d'altres, els testimonis de l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos; l’ex-president de la Generalitat, Jordi Pujol; el periodista i amic de Farrés, Antoni Bassas i tots els actuals portaveus de l’Ajuntament de Sabadell.

El reportatge, elaborat pels periodistes Ricard Ustrell i Roger Escapa i pel Departament Tècnic de Ràdio Sabadell 94.6 vol ser un homenatge a la figura de Farrés, i a la vegada un resum històric sobre l’anomenat ‘farressisme’ que es va viure a la ciutat vallesana entre els anys 1979 i el 1999.

El programa també es posarà a disposició de totes les emissores municipals consorciades mitjançant la programació sindicada de COMRàdio i es reemetrà divendres i diumenge per OM 882.

Dijous 19 Febrer a les 20:30h. Antoni Farrés: L’home i la ciutat