lunes, 22 de diciembre de 2008

MEMORIES DE LA RADIO - despedida


Con estas palabras despedimos el viernes 19 de Diciembre, el último programa de Memòries de la ràdio:

Posar punt i final a un programa sempre es trist. Avui, ara, quan estem acomiadant aquest últim Memòries de la ràdio, estic trist però estic molt satisfet.

Han sigut 14 setmanes recuperant moments de la història més recent de Sabadell. MEMORIES DE LA RADIO va néixer formant part de la celebració dels 75 anys de ràdio a Sabadell (de l’EAJ 20 a la 94.6) i avui posa fí al seu repàs històric amb aquest programa dedicat a Ràdio Sabadell 94.6.

Una emissora amb un compromís de servei públic a la ciutat i als seus ciutadans. Amb una programació 100% pròpia que combina la formació, l'entreteniment i la informació. Un conjunt de programes realitzats per un grup de professionals que fan la seva feina amb il · lusió, rigor i independència.

Ha estat un plaer i un orgull haver realitzat durant aquestes 14 setmanes Memòries de la ràdio. El meu agraïment a tots els companys que han fet possible aquest programa: Joan Ferrús, Toni Padilla i Manolo Guerrero, amb la col.laboració especial de Juan Sánchez, José Manuel Gálvez i Juan Antonio Calderón de ComRàdio. La meva gratitud a Joan Saumoy i als seus comentaris setmanals. També vull destacar els testimonies dels protagonistes de les històries que hem recordat.

Gràcies a la direcció de l'emissora per permetre'm participar en aquesta mirada pel retrovisor de sentiments i vivències que ha estat Memòries de la ràdio. Un programa per recordar o descobrir moments de la història més recent de Sabadell i com es van viure i es van explicar des de la ràdio de la ciutat.

Continuïn amb la ràdio. Continuïn amb Ràdio Sabadell 94.6, aquí trobaran el so de la vida.

Bones Festes, Bon any, Bona ràdio i fins l'any que ve.